Network Systems and Telecomunications
[HOME]


aaa

ŠTA JE WIRELESS?OPREMA MAPA POKRIVENOSTI CENOVNIK KONTAKT [SERVIS]

 
 


Da bi ste pristupili mreži NST.Wireless potrebno je da imate računar sa instaliranim operativnim sistemom Windows XP ili Linux, pored toga potrebna vam je i odgovarajuća Wireless kartica ili access point, kabal i antena. Da bi smo olakšali pristup nasoj mreži obezbedili smo odgovarajuće kartice, access point-e, antene i kablove.

Za sisteme gde je potrebno obezbediti pristup na Internet kroz bežičnu mrežu većem broju računara oprema koja će biti upotrebljena utvrđuje se po uvidu, a potom i cena.

Ukoliko ste se već upustili u samostalno postavljanje antene i uređaja, uputstvo za podešavanje parametara možete ovde preuzeti quick_start.pdf

 

Standardni paket opreme
Wireless PCI kartica
Wireless PCI Adapter radi na 2.4 GHz i omogućava brzinu protoka podataka do 11Mbps, sa mogućnošću automatskog smanjenja brzine prenosa podataka pri radu u okruženju sa dosta smetnji ili pri prevazilaženju velikih udaljenosti, da bi se osigurala stabilnost prenosa. U skladu je sa IEEE 802.11b standardom. Ovaj uredaj podržava modulaciju podataka zasnovanu na CCK tehnologiji. Može da radi u dva režima: peer-to-peer i infrastrukturnom. Uz uredaj se dobija eksterna podešavajuca antena koja se prikljucuje na SMA konektor, kao i Setup CD-ROM i korisnicko uputstvo.
Pigtail ili Jumper kabal je neka vrsta adaptera da bi smo mogli PCI karticu da povežemo na koaksijalni kabal a samim tim i na antenu.Tip ovog kabla je N-Plug-To-Reverse Plug SMA
Antena
NST.Wireless
se može pohvaliti sopstvenom proizvodnjom antena kao i modifikacijama paraboliènih i offset antena za ovaj opseg.
Antena NST12Al je korisnièka direkciona antena koju isporuèujemo u standardnom paketu. Više o anteni...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - NST Optimized for: IE, 1024 x 768 resolution